Hoi Clarine,

Ik ontving het familieboom pakket gisteren en ben er al erg blij mee.
Als de vingerafdrukjes van iedereen erop staan, zal het een mooi en waardevol cadeau voor mijn ouders zijn.
Hartelijk dank voor al het werk.

Groeten, Emmie
— Emmie van der Heijden - okt '18
Clarine heeft een fantastisch ontwerp voor ons gemaakt. Nog beter: haar manier van werken. Op basis van vertrouwen en passie, ze doet wat ze leuk vindt en dat merk je in alles. De communicatie was top, de samenwerking super. Het idee stond al op de website, gaande weg hebben we het helemaal naar onze wensen aangepast, Ze heeft alles steeds opnieuw bewerkt. Alles binnen de ontwerpkosten, die zeer redelijk zijn. Onze speciale wensen met betrekking tot verzenden waren geen probleem. Alles is in perfecte staat én met een persoonlijke noot aangekomen. Ik ga zeker weer gebruik maken van haar creativiteit en diensten. Top voor een origineel persoonlijk kado.
— Jitske Hooijenga - jun '18
Dank je wel weer voor het mooie fotoboek van Samuel! Zo leuk om ieder jaar weer al herinneringen in een boek te hebben en samen ernaar te kunnen kijken :-)
— Diana Simon - jun '18
Onze dank is super groot Clarine. Zo blij dat we samen mooie dingen maken…………..:-))
— Es (ook namens Safier) - Restaurant Twins - jan '18
Ha Clarine,

Dank voor de opzet! Leuk om te zien wat je bedacht hebt. De plaatjes bij de thema’s spreken mij erg aan! Kan ik zeker uit de voeten!
Ga nu verder met de inhoud, en als ik naar aanleiding daarvan nog iets mis, kom ik nog wel even in de lucht.
Dank voor je snelle service!
— André Hendriks - jan '18
Hé Clarine!

Vandaag het doek ontvangen! Super mooi geworden, erg blij met dit leuke originele kado!!
Complimenten voor je enthousiasme en je betrokkenheid!
— Tanja op den Kelder - nov '18
Clarine, wat maak jij prachtige dingen! Een DIKKE ‘like’ van mij. Wat fijn dat je het ook zo toegankelijk maakt voor particulieren en (startende) zzp’ers! Succes en misschien nog wel eens ‘tot ziens’!
— Monique van Westerwoudt Werkt!
Clarine heeft een geweldig oog voor detail en een scherpe focus op deadlines. De projecten die ik met haar samen heb gedaan werden altijd in een zeer professionele manier behandeld. Het was plezierig om met haar te werken.
— Ronald Voorn, Science for Business Group Nederland
Wilde je maar even laten weten dat het bruidspaar het canvas prachtig vond. Nogmaals bedankt voor het prachtige werk.
— Cindy Demets
Helder, licht en snel een uitstekend resultaat! Het logo dat ik heb laten ontwerpen voor Claartekracht staat! Daarnaast is het ook erg fijn om met Clarine te sparren en je door haar te laten verrassen. Van harte aanbevolen.
— Claar Grooten
Clarine is een uitstekende zakelijke partner, efficiënt en flexibel in haar werk, erg gezellig en aangenaam om mee te werken. Uitstekende follow-up en secuur in haar manier van werken.
— Patrick Melchiors, The Marketing Department
Clarine is flexible, grondig en heeft een goed oog voor details. Ze is proactief en gaat uitdagingen niet uit de weg. Fijn om samen mee naar een doel te werken.
— Madelon Eling, ADM Beauty
Ik had het genoegen om te werken met Clarine en ik ben altijd onder de indruk geweest van Clarine’s goed georganiseerde en grondige manier van werken. Een hardwerkende professional in elke zin van het woord.
— Ronald de la Fuente, Eleqt

Kant & Claar recensies copyright 2016