3D Vlinder Canvas

Het 3D vlinder doek bestaat uit een 80 x 80 cm canvas. 2 cm dik, gevuld met een hart van honderden vlindertjes van ca. 3,5 cm die in een hoek bij elkaar komen. 

Mogelijkheden: 
✔ Canvas is standaard wit maar kan een kleur gegeven worden – € 15,00 additionele kosten.
✔ Vlinder kleur op verzoek; kan 1 kleur zijn of een overgang van 5 verfstaal kleurtinten (van licht naar donker), verschillende kleuren door elkaar (bv herfstkleuren, regenboogkleuren) of helemaal wit op wit.
✔ Toevoegen van uitspringende kleuren vlinder(s) om bv gezinsleden, bruidspaar of kindje aan te duiden.
✔ Een gesloten hart ipv bij elkaar vliegend.
✔ Tekst op canvas of zijkant van canvas - € 10,00 additionele kosten. 

€ 150,00

inc BTW excl verzendkosten.
Levertijd ca. 3 weken.

Meer voorbeelden op Pinterest

Speelgoed Auto Opbergrek

Sinds de jaren '50 spelen kinderen met metalen speelgoedauto's. Cars en Hot Wheels zijn op dit moment de meest verzamelde autootjes. Kinderen herkennen de miniatuur auto’s van televisie en films. Voor hun gevoel kunnen ze er nooit te veel van hebben. En dan is dan ook vaak het geval; veel te veel kleine autootjes door het hele huis! 

Mijn zoontje Julius (4) is niet anders. Zijn fascinatie voor alles op vier wielen begon op zeer jonge leeftijd. Met name Cars autootjes; hij heeft er inmiddels meer dan 60 en weet precies welke hij ooit nog wil hebben, kent de namen, sjouwt ze overal mee naar toe en speelt er dagelijks mee. De Hot Wheels autootjes zijn een goede tweede; speciale edities van Spiderman en autootjes die passen op zijn Dinosaurus race baan; hij heeft van alles bij elkaar gesprokkeld door de jaren heen. En dan nog de aankopen op vrijmarkten; monstertrucks, Siku autootjes en al het overige met 4 wielen…. 

Binnen no-time was zijn speelgoedauto collectie te groot geworden voor de opbergbak en lagen ze door het hele huis! Niet heel handig als je op het punt staat de deur uit te gaan en op zoek moet naar dat ene gele raceautootje die toch echt mee moet… niet dus! Er moest iets gedaan worden!

Ik zocht overal naar een functionele en betaalbare bewaaroplossing voor deze auto's. Maar veel verder dan een opbergkoffertje kwam ik niet. Toen heb ik zelf maar een ‘garage’ in elkaar gezet van wc rol kokers, dat was een tijdje heel leuk maar heeft uiteindelijk het vele gebruik niet overleefd. 

Met die ervaring en een wat creativiteit heb ik het Speelgoed Autorek gemaakt.

Julius reageerde heel enthousiast op het Speelgoed Auto Rek en ging meteen al zijn autootjes erin zetten. Niet alleen maakt het rek ruimte vrij in zijn kamer maar hij neemt zelf het initiatief zijn autootjes op te ruimen én – ook fijn - hij kan ze zelf terug vinden!

Nadat ik het rek op social media had geplaatst was het overduidelijk dat ik niet de enige was die op zoek was naar een goede opberg oplossing voor de autootjes :)! Daardoor heb ik besloten om het rek in productie te nemen en in de verkoop aan te bieden.

Speelgoed Auto Rek voor ca. 50 speelgoed auto's

Prijs € 24,95
Inclusief BTW exclusief verzendkosten.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn € 6,95 per geplaatste bestelling.
Dit tarief geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. Indien je naar het buitenland wilt laten verzenden komen er extra kosten bij. Hoe hoog deze kosten zijn wordt per land bekeken. 

Algemene informatie:
Afmetingen: 70 cm (B) x 26 cm (H) x 3 cm (D).
Op onderste en één na bovenste plankje kunnen alleen HotWheels formaat autootjes worden neergezet.
Kleur: licht hout (op sommige foto's is het rek wit geverfd).
Bevestiging: schroef beugeltjes.

Mail naar info@kantenclaar.com als je een bestelling wilt plaatsen. Ik laat dan weten wat de levertijd zal zijn.

Meer informatie op Facebook